Geen wachtlijst Contact 050 - 5258489
24 mrt

Aangescherpt beleid

Beste Lezer, In de afgelopen dagen is er weer veel gebeurd ten aanzien van Corona. Het welzijn van onze cliënten, medewerkers en medemensen staat voorop. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet en gaan per direct ook mee in het aangescherpte beleid. Dit alles om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Het aangescherpte beleid houdt in dat […]

Read More
20 mrt

Corona virus

Beste Lezer, In de afgelopen dagen is er veel gebeurd. Ook de vraag over het wel of niet doorgaan met het leveren van fysiotherapeutische zorg speelt bij ons.Wij willen u heel erg graag de zorg die wij kunnen leveren blijven aanbieden. Onze collega’s in de zorg willen we ook graag ondersteunen daar waar het kan. Daarom kiezen wij er voor […]

Read More
04 feb

Bernadette weer aanwezig op de praktijk

We zijn blij u te melden dat Bernadette deze week weer is begonnen op de praktijk. In eerste instantie zal Bernadette werken op therapeutische basis om zo geleidelijk haar activiteiten weer volledig op te pakken.    

Read More
23 okt

Bernadette Kuhlmann afwezig

Door een beenbreuk zal Bernadette de komende weken niet aanwezig zijn op de praktijk. Een afspraak te maken voor kinderfysiotherapie is dus de komende weken ook helaas niet mogelijk. We hopen op een spoedig herstel!

Read More
01 okt

Nieuwe foto expositie “de eeuwige reis”

Vanaf deze week wordt onze wachtruimte opgesierd door een nieuwe foto serie. De foto’s laten de “eeuwige reis” zien van een Noorse familie samen met hun duizenden rendieren. Deze bijzondere foto’s zijn gemaakt door Hauw The.  

Read More